Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון בקר/ הודו
בצל מגורד
פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס אורז
מלח. פלפל שחור. כמון. פפריקה מתוקה
כרכום ומעט שמן
לערבב הכל ביחד.
לקחת סיר שטוח
לטגן בצל גדול עם מעט שמן
אפשר להוסיף שום
להוסיף 2 עגבניות קצוצות גס
בתחתית אפשר להוסיף
סלרי/ תפוח אדמה/ קישואים
להוסיף תבילינים – מלח. פלפל שחור.
כמון. פפריקה.
ולתת להתבשל חמש דקות.
לקחת גמבה / עגבניה / קישואים/
תפוח אדמה
לרוקן מהפנים( את הפנים לשים בסיר)
למלא ולסדר בסיר
לבשל על אש נמוכה . להוסיף מים כל פעם
כוס. בערך שעה

ממולאים גמבה / עגבניה_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

60 מתכונים