Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק פריך פריך וקליל להכנה
תמיד מצליחות!
ללא התפחות
ללא צורך להוציא באמצע האפייה ולחתוך- פשוט מגלגלים, אופים ובסוף חותכים
יוצאות כ- 50 עוגיות
בקערה, בעזרת טורפן, מערבבים:
1/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן
3/4 ועוד 2 כפות קרם קוקוס (18 אחוזי שומן ומעלה)- לשקשק טוב את הפחית/קרטון לפני מזיגה
צביטה מלח
מוסיפים:
2.5 כוסות קמח חיטה לבן (אפשר להמיר חצי ממנו בכוסמין לבן)
כפית אבקת אפייה
מערבבים בעזרת הידיים ולשים את הבצק עד שהוא נהיה אחיד ונוח לעבודה (2 דקות מקסימום)
מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה
אם שוכחים אותו להרבה שעות, מוציאים מהמקרר 20 דקות לפני שמתחילים לעבוד איתו
מחממים תנור ל- 170 מעלות טורבו (אם יש)
על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק (אפשר לחלק לכמה חלקים לפי כמות הטעמים שבא לכם להכין)
העובי האידאלי הוא 2 מ״מ
מורחים שכבה דקה של המילוי הרצוי
מגלגלים תוך הידוק קל
מניחים על תבנית מרופדת בניר אפייה
מסדרים את הרולדות במרחק 3-4 ס״מ אחת מהשניה
אופים במשך 30-32 דקות
התחתית צריכה להיות זהובה והחלק העליון יציב, זהוב ויבש
שולפים מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר שעה או יותר
בעזרת סכין לחם או כל סכין משוננת, פורסים לעובי הרצוי
נשמרות בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר 5 ימים
זאת אומרת, לא נשמרות כי הן ממכרות!

מגולגלות בשלושה מילויים חלבה,לוטוס,חמאת בוטנים וריבה_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

21 מתכונים