Share with:


פרווה

אופן הכנה

קלות וטעימות

הכנת הבצק
4 כוסות קמח
כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות סוכר
כוס מים רותחים
לשים לבצק רך ואחיד

מלית
מערבבים
1/4 קופסא שוקולד צו'קטה
3 כפות קוקוס
2 כפות אגוזי מלך טחונים
מרדדים את הבצק
קורצים ריבועים /עיגולים
שמים מהמלית ומגלגלים

אפשר להכין רולדה
לשים מהמילוי ולגלגל
מסמנים בסכין
ברולדה למעלה
אחרי האפיה חותכים
עד הסוף באותו מקום

180 מעלות
25/30 דקות

נ.ב
כשמצטננים בוזקים
אבקת סוכר

מגולגלות במילוי קוקוס צו'קטה ואגוזי מלך_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים