Share with:


בשרי

אופן הכנה

מאפה משוגע שחובה להכין הוא טעים בטירףףף
להרתיח בתוך סיר 8 חלקי עוף חלק שוקיים חלק ירכיים /כרעיים
בכוס מים
2 כוסות שמן זית כן כן לא להיבהל מהכמות והזמן
לשעתיים ואפילו שלוש העוף חייב להתפרק ולהיות רך רך להוסיף 3 בצלים לרצועות
כפית מלח
6 עלי דפנה
כפית פלפל שחורכפית גריל עוף
חצי שעה לפני סגירת הגז יש להכין בצק
לבצק :
2 וחצי כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
חצי כפית סוכר
כפית מלח או פחות לפי טעמכם
רבע כוס שמן זית ומים חמימים עד לבצק נעים ורך
להתפיח כחצי שעה
בינתיים לפרק את העוף בקלות ואת הבצל לסנן
לטחון חצי חבילה כוסברה
חצי חבילה פטרוזיליה
ו3 עלי כרפס
הרכבת המאפה : מריחה של צ׳ימצורי מוכן
פיזור חלק מהעוף חלק מהירק וחלק מהבצל לפזר מלח פלפל שחור גרוס וסומק ושוב לפזר עוף בצל וירק ומעל תבלינים
בצל ירוק יוסיף המון לא חובה שמן זית מעל הכל ולתנור
180 מעלות כחצי שעה ❤️ מעדן אמיתי

מתכוןמתכון

מאפה משוגע-"פיצה עוף"_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים