Share with:


פרווה

אופן הכנה

לתחתית:
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
1 ביצה
3 כוסות קמח

למלית שקדים:
3 ביצים
3 כוסות שקדים מולבנים
1 כוס סוכר
גרדת לימון מלימון אחד
1 סוכר וניל

למלית פיסטוק:
2 כוסות פיסטוק טחון דק דק
כוס אבקת סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים
כפית תמצית פיסטוק
אופן הכנה אותו דבר כמו השקדים.

אופן הכנה:
מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה.
למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב.
טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השקדים עד לקבלת עיסה אחידה לא לדלילה ולא קשה.

שלב ההרכבה:
פותחים את הבצק לעובי הכי דק שאפשר 2 מ"מ במארוך או במכונת פסטה.
קורצים עיגולים בגודל של תבניות מאספן. דואגים לשמן את התבניות. מהדקים את הבצק לתבנית.. מזלפים 2/3 מגובהה התבנית מפזרים סוכריות.
אופים 180 מעלות 20 הערך עד הזהבה.

מאספן דואט פיסטוק ושקדים טעם מטורף_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים