Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחמניות מתוקות עם קינמון אגוזים
והריח משגע

חומרים
1 שקית קמח.קילו.
כוס סוכר.
100 גרם חמאה מומסת.
כף תמצית וניל.
כף שטוח קינמון.
כוס חלב פושר.
50 גרם שמרים.
או 2 כפות שמרים יבשים.
2 בצים.
כוס מיים פושרים ולפי הצורך.

הכנה.
לשים קמח עים השמרים בקערה לערבב הטב להוסיף את הסוכר החמאה קינמון תמצית וניל והחלב והבצים וללוש ולהוסיף מיים לפי הצורך לעבד בצק כ 10 דקות. הבצק צריך להיות רך. לא יבש ולא דביק.
לכסות ולתת לו שעה תפיחה. להכין כדורים.
כול כדור לרדד לארוך ולגלגל לצורת שבלול.
למרוח ביצה לפזר שוב מעט קינמון אפשר אגוזים שבורים.הכול עינין של טעם.
לתת שוב תפיחה לפחות חצי שעה.מאוד חשוב.
ולאפות בחום 200. עד הזהבה

לחמניות מתוקות עם קינמון אגוזים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

156 מתכונים