Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
100 גרם סוכר
100 גרם שמן
כף מלח
2.5 עד 3 כוסות מים פושרים

אופן הכנה :
שמים במיקסר שמרים כף סוכר וכוס מים וכף קמח. ל10 דקות .(סטרטר) מוסיפים את כל שאר חומרי המתכון
ולשים 10 דקות עד גיבוש עד שנוצר בצק רך ונעים וקצת דביק .
מניחים על משטח עבודה יוצרים כדור ומחזירים לקערת המיקסר לשמן מעט בהצלחה של שעה .
התפחה.
יוצרים כדורים של 100 בערך.
מכסים עם מגבת ל 15 דקות.
פותחים כל כדור לרבוע של 15/10 ס"מ מגלגלים סוגרים את החיבור. מתפיחים 45 דקות מורחים ביצה
🌹🌹🌹אפייה 180 מעלות טורבו 25 דקות עד הזהבה יפה 🙏🙏בהצלחה 🌹🌹🌹

לחמניות בית ספר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים