Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין)
כף שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
2 כפות שמן (אפשר זית)
לערבב הכל ביחד
את המים להוסיף בהדרגה
ללוש הייטב.
למרוח מעט שמן למעלה
התפחה שעה. להוריד נפח
לחלק את הבצק ל- 8
נייר אפיה עם מעט קמח
לרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחה
אפיה בתנור 220 מעלות.
( אפשר בטאבון)

לחם פרנה  בתנור💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים