Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כף מלח
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
2עד 3 כוסות מים פושרים.
לערבב הכל ביחד
מים בהדרגה . ללוש הייטב
מנוחה חמש דקות
לישה טובה. התפחה שעה
לחלק ללחמניות או חלות
לתת התפחה בתבנית רבע שעה
אפיה ב-200 מעלות . כ-20 דקות
או עד שתראו שמוכן.
למרוח ביצה ושומשום.
בראש השנה במקום שומשום
לשפוך מעט סילאן / דבש על הביצה
שנה טובה ומתוקה לכולם❤

מתכוןמתכון

לחם לכבוד שבת קודש❤_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

43 מתכונים