Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 חבילת עלי לזניה
1 בצל קצוץ
1 קופסת פטריות שימורים קצוצים
1 קופסת עגבניות מרוסקות של 800 גרם
1 קוטג' 9%
1/2 כוס שמנת לבישול
1 כף אורגנו
2 כפות אבקת בצל
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף סוכר
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף קטשופ
250 גרם גבינת עמק מגורדת

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון

2) מכניסים את שאר הדברים ומערבבים ,
מתחילים לסדר עלי של לזניה בתבנית פיירקס 20/30 ,שמים קצת מלית מעל לכסות את העלים ושוב מניחים עלי לזניה עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית

3) מפזרים גבינה,מכסים בנייר כסף ואופים 30  דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
ועוד 10 דק ללא נייר

לזניה פטריות_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים