Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 יחידות של פרסה
חתוכים לעיגולים (לבשל עד לריכוך)
2 תפוא בינוניים (מבושלים היטב)
4 ביצים
1 כף קמח מצה/פירורי לחם
1 כף מחוקה של מרק עוף פרווה/מלח,
כפית פלפל שחור ,
מעט כורכום.
חופן של ירק קצוץ פטרוזיליה/סלרי

יש לבשל את הפרסה עד לריכוך
לסנן ולסחוט היטב מהמים למעוך עם מזלג או עם מועך פירה
להוסיף את התפוא ולמעוך (כמו פירה) להוסיף את הביצים והתבלינים והירק
לערבב היטב.

בעזרת כף לקחת מהבלילה ולטגן במחבת עם שמן חם.

לביבות פרסה (כרישה)🌺:_עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים