Share with:


צמחוני

אופן הכנה

טעיםםםםםםםם 🔥🔥🔥עם מטבוחה חריפה

3 תפו"א קלופים
2 קופסאות טונה בשמן
1 בצל
חצי חבילה כטסברה
חצי חבילה פטרוזיליה
2 ביצים
4 כפות קמח
מלח פלפל לטעם לפי טעמכם.
סולת לציפוי.

אופן הכנה:
מגרדים את תפו"א לקערה שמים חצי כפית מלח. ומים רותחים. למשך חצי שעה.
מסננים וסוחטים.
מגרדים בצל לתוך הקערה.
קוצצים את הירק ומוסיפים.
ממוסיפים את הביצים והקמח מתבלים מלח פלפל.
מערבבים טוב.
לתת לנוח רבע שעה.
ליצור לביבות לצםות בסולת ולטגן בשמן לא עמוק מידי. אש בינונית עד הזהבה.

בהצלחה

לביבות טונה ותפו"א_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים