Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים –

4- 5 תפוחי אדמה – קלוף פרוס כמו כריך
2 בצל בינוני – חתוך לקוביות קטנות
450 גרם בשר עגל טחון
3 כפות פטרוזיליה – קצוצה
1 בצל קטן – קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב
3 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה מגורשת
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית בהרט
1/2 כפית שבבי צ'ילי
מלח

3 כפות שמן
2 כוסות מים

אופן ההכנה –

בסיר רחב שטוח מטגנים 2 בצלים להזהבה .
בקערה מערבבים את הבשר טחון עם פטרוזיליה ,בצל ,שום , תבלינים ורסק עגבניות ומערבבים לתערובת אחידה ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במילוי הבשר מסדרים בסיר עם הבצל המטוגן מטגנים 1 וחצי מכל צד עד קבלת צבע זהוב שחום.
מערבבים בקערה רסק עגבניות, עגבניה ,מים והתבלינים מערבבים מוזגים מעל התבשיל מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות

כריכי תפוחי אדמה במילוי בשר עגל , ברוטב פיקנטי
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים