Share with:


בשרי

אופן הכנה

תודו שלא ראיתם !!!
ראו תמונה בתגובות איך רוקנתי :
חצי קילו בשר טחון
חבילה פטרוזיליה 2
בצלים
6 עלי כרפס
חצי ראש שום טרי

לקצוץ בסלייסר לאחד עם:כף מלח, מעט פלפל שחור, כף בהרט 2 כוסות אורז , להכניס את הכרוב שלם למיקרו לריכוך ולאחר מכן להשרות במים רותחים מחשש ..למלא .גם את הסלק לרוקן ולמלא…

רוטב:
בסיר עם מעט שמן לשים כף רסק ,את הפנים של הסלק אדום ,כף מלח ,5 כפות סוכר, ותרכיז מיץ רימונים או לימון .לטעום ולתקן לפי טעמכם האישי מה חסר

כרוב שלם ממולא
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים