Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

300 גרם שערות להכנת קדאיף
50 גרם חמאה מומסת
חצי קופסא גבינת ריקוטה פרסקה
חצי קופסת גבינת עזים
כף מי ורדים
לערבב את הגבינות עם המי ורדים להניח בצד
למי הסוכר
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי כפית מלימון טרי
מבאים לרתיחה את הסוכר המים והלימון כחמש דקות להניח בצד
לערבב את תערובת השערות עם החמאה
לחמם מחבת על אש בנונית לשטח חצי מכמות השערות ומהדקים על מחבת
מורחים את הגבינה בעזרת מירית
מכסים את הגבינה בעוד שכבה של האיטריות
מחממים על אש בנונית עד להזהבה כחמש דקות כל צד .ואז הופכים בעזרת צלחת לצד השני מורחים מי סוכר בעזרת מברשת
הופכים על צלחת ומפזרים במרכז פיסטוק קצוץ

מתכוןמתכון

כנאפה ביתית_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים