Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1 סלסלת פטריות קצוצות דק (אני השתמשתי בחבילה הכפולה סלסלת שמפניון וסלסלת פורטבלו)
1 בצל קצוץ דק
5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
50 גרם חמאה
100 גר פרמז'ן מגורדת
100 גר צהובה מגורדת
מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי:
ביצים טרופות
פירורי פאנקו

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה במחבת
מוסיפים את הפטריות , הבצל, והפטרוזיליה, מאדים על אש קטנה עד שהפטריות רכות.

מעבירים לקערה ומוסיפים מיד את הפרמז'ן והצהובה , מערבבים עד שהגבינות נמסות בתוך התערובת.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .

מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעתיים .

לאחר שעתיים מוצאים מהקירור, יוצרים כדורים (חשוב לעבוד עם התערובת כשהיא קרה לגמרי, אחרת קשה לייצור כדורים).

מצפים ציפוי כפול (ביצה, פאנקו, ביצה, פאנקו)

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

מגישים עם סלט ירוק.

כדורי פטריות ופרמז'ן
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים