Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
קילו כבד עוף צלוי
3 בצלים חתוכים לרצועות
כף סילאן
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה כורכום
פלפל שטה גרוסה
טיפונת כמון רק אם אוהבים
2 כפות יין מתוק

הכנה:
בסיר שטוח מטגנים בצל עד להזהבה
מוסיפים את הסילאן וממשיכים לטגן את הבצל והסילאן עד שהבצל נהיה בצבע קרמל
מוסיפים תבלינים מעט מכל תבלין.
מוסיפים בעדינות את הכבדים הצלויים והופכים בעדינות לצד השני למספר דקות שהכבד יתחמם היטב מכל הכיוונים .
מוסיפים 2 כפות יין מתוק
וממשיכים לבשל על אש בינונית כמה דקות לצמצום קל של הרוטב .ולהפוף פעם אחת לצד השני ממש בעדינות וזה מוכן !

בתאבון אסתי זוהרץ 😋

כבד ובצל מקורמל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

224 מתכונים