Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

1 כרוב ירוק *לחתוך לסלייסים גדולים. 3 גזר קלוף *חתוך רצועות ראש קטן. של כרובית *מנוקה לחתוך לא גדולים *מידי.4 גבעולים של סלרי . *אפשר מעט עלים. חופן של חומוס יבש. לא לתוך הצנצנת את *כל הירקות .חוץ *מהחומוס לקערה עם מים לשטוף *ולסנן .צנצנת גדולה להתחיל לסדר ירקות קצת מזה וקצת מזה *להכין קנקן מים לספור כוסות שתיה *רגיל.על כל כוס מים כפית של מלח. אם יש 6 כוסות מים *לשים 6 כפיות מלח ולהמיס *בערבוב.להוסיף בסוף עוד *כפית מלח אמא *ז"ל היתה אומרת כפית מלח *לצנצנת ..לשפוך את המים המלוחים לתוך **הצנצנת עם הירקות. .ומעל הכל להניח יופי של חומוס זה עוזר *להחמצה. .לאטום צנצנת עם מכסה סגור ..לשים בשמש 3 *ימים ואח"כ להניח מעל צלחת השיש *במטבח.כי זה מפריש נוזלים לכן הצלחת ..אחרי *שבועיים לפתוח ולהעביר למקרר

בהצלחה💜לאה💜

טרושי…כרוב כבוש כמושל אמא_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

49 מתכונים