Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

150 גרם שזיפים ללא חרצנים
150 גרם צימוקים גדולים
100 גרם משמש
100 גרם אננס
1/2 כוס צנוברים קלויים
1/2 כוס פקאנים קלויים
1/2 כוס שקדים מולבנים קלויים

לרוטב:
2 בצלים
1/2 2 כפות סוכר
כפית קינמון
1/4 כוס שמן
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור או לבן
1/3 כפית כורכום
1/2 כוס יין אדום מתוק
1/2 כוס מים

הכנה:
לטגן את הבצל לצבע זהוב מעט ולהוסיף את שאר החומרים של הרוטב עד שהרוטב סמיך להנמיך הלהבה ולתת בישול איתי מוסיפים את כל הפיצוחים מערבבים ומגישים מתאים לכל דבר

טנזיה
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים