Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטורטיה
2 כוסות קמח
2 כוסות מים וחצי
כפית מלח
לערבב יחד ללא גושים .על מחבת חם טפלון וללא שמן..לצקת מהבלילה ולטלטל את המחבת עד לגודל המחבת לחכות דקה ולהוציא.

לבשר טחון :
לטגן על מחבת עם מעט שמן 1 בצל גדול קצוץ עד להזהבה ולהוסיף חצי קילו בשר טחון מלח פלפל שחור ובהרט …לפרק עם מזלג את הבשר עד לבישול מלא ולסנן . למלא את הטורטיות ולגלגל.לטבול בביצה ופירורי לחם ולטגן לא בשמן עמוק.

לתפוחי אדמה :
להרתיח 4 תפוחי אדמה קלופים ולרסק לפירה . לחתוך לקוביות קטנות פלפל חריף פלפל גמבה אדום 3 שני שום מלח פלפל שחור.לערבב עם התפוחי אדמה ולמלא בטורטיות .
לצפות בביצה ופירורי לחם ולטגן.

לטבול בביצה ופירורי לחם

טורטיות  במילוי בשר…(אפשרי טורטיות קנויות או להכין) ותפוחי אדמה ופלפלים קלויים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1018 מתכונים