Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

2 וחצי כוסות קמח רגיל
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס אבקת סוכר
1 סוכר וניל
2 חלמונים
קורט מלח
1/2 כוס אגוזי לוז טחון דק
200 גרם חמאה רכה

גנאש
1שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
1 כפית אבקת נס
1 כפית דבש

לקישוט
1/2 כוס אגוזי לוז קלוי

הכנה
לשים את המצרכים של הבצק בקערה וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
לשים בתבנית את הבצק ולהדק בתחתית ובצדדים היטב לעשות חורים עם מזלג .
להכניס למקפיא לחצי שעה .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות .

הכנת הגנאש .
לחמם את השמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ,הנס והדבש ולערבב היטב .

הכנת הקישוט .
את האגוזים לקלות בתנור לקרר ולטחון היטב כמה דקות עד לקבלת אבקה .
להוסיף את הגנאש לעוגה ולהכניס למקרר לשעה בערך לקשט עם אבקת האגוזים ולקשט עם אגוזים שלמים
ולהחזיר למקרר להתייצבות לפחות 12 שעות

טארט שוקולד עם אגוזי לוז_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים