Share with:


בשרי

אופן הכנה

כוס חומוס
כוס חיטה
הושרו במים לילה קודם
2 חבילות של קוביות בשר
1 בצל פרוס
5 תפוח אדמה חתוכים
7 גזרים חתוכים
כף בהרט
כף חוואיג
כף מלח
בסיר מחממים שמן
ומטגנים את הבצל 3 דקות
ולהוציא לצלחת
שמים את קוביות הבשר בסיר לצריבה כדי לסגור אותו מעל הצדדים
להוסיף את החומוס
ואת הגזר ואת הבצל ולערבב 5 דקות
להוסיף מים
ולבשל כ 30 דקות
להוסיף את התפוח אדמה
ואת התבלינים
ולהוסיף מים לגובה הירקות
ולהמשיך בבישול

לוקחים קערה שמים בה שקית ניילון ואת החיטה לשים בתוכה עם 2 כוסות מים רותחים
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
רבע כוס שמן
לערבב ולסגור את השקית
ולשים אותה בסיר
לבשל חצי שעה נוספת
הסיר נכנס לתנור
ל10 עד 12 שעות

חמין בשר
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

673 מתכונים