Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבקש מהקצב נתח כבש יפה פרוס
לחמם סיר עמוק עם מעט שמן זית ולסגור בו את הכבש כלומר לטגן אותו משני הצדדים כדי שיהחה שחום יפה
להניח את הכבש בצד ולהכין מרינדה;

כף גדושה של פפריקה מעושנת או רגילה
כפית פלפל שחור גרוס
6 7 שיני שום מוכנסים בתוך בשר הכבש
כף גדושה חרדל דיג'ון כף מרק בצל
ולעסות את הכבש למרוח אותו בתבלינים כמו מסג'
לסדר תבנית אפיה עם נייר אפיה ומעל לסדר 6 7 בצלצלי שלוט
2 3 בטטה מתוקה מלמטה
ומעל את הכבש

ולשפוך את רוטב התיבול מעליו
לתנור לשעתיים וחצי לפחות ולעטוף בנייא אפיה רטוב
כלומר להרטיב את נייר האפיה קודם שמכניסים לתנור
עד להשחמה יפה

כבש בתנור
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים