Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בצל – יחידה בינונית, קצוץ.
בצל ירוק – 2 יחידות בינוניות קצוץ.
שמן זית – 5 כפות לטיגון.
שעועית ירוקה שלמה – 500 גרם
5 ביצים Large, טרופות.
מלח – כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פטרוזיליה – חופן , קצוצה.
פלפל אדום – יחידה בינונית , קצוץ.

אופן הכנת המתכון
1. לקצוץ את הבצל והבצל הירוק ולטגן בשמן הזית.
2. להוסיף את השעועית הירוקה למחבת, להמשיך לטגן כ- 15 דקות ולערבב מדי פעם.
3. לטרוף את הביצים ולשפוך מעל השעועית הירוקה.
4. לתבל במלח ופלפל שחור.
5. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הגמבה שפרוס לעיגולים, וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות על אש נמוכה עד שהחביתה מוכנה

חביתת שעועית ירוקה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים