Share with:


חלבי

אופן הכנה

לוקחים 2 מלווח מחברים שני קצוות מרדדים מעט לאורך..

ממלאים מילוי מהצד שפונה עלינו מורחים מעט על כל המלווח
מגלגלים רולדה סוגרים בצדדים את הקצוות יוצרים צורת זיווה

מברישים עם ביצה ומכנסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות עד להזהבה

מילוי
1 גבינת ריקוטה מלוחה(או בולגרית)
1 גבינה לבנה 250
כוס וחצי זיתים חתוכים
כוס גבינה צהובה
חצי כוס גבינת מוצרלה
1 ביצה לאיחוד הגבינות בזמן האפיה.

לערבב הכל יחד…

זיווה ממלווח נדיר
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים