Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
3 כפות מיץ לימון
2 חלבונים
חצאי אגוזי מלך

שמים את הסוכר והמים בסיר ומבשלים על להבה כ-30 -35 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל עוד כ5-6 דקות לקבלת סירופ צמיגי (בדיקה בין שתי אצבעות) מצננים קלות.

מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב וחלק. ממשיכים להקציף תוך הוספת סירופ הסוכר בהדרגה כף אחר כף תוך הקצפה. עד לקבלת קציפה לבנה, תפוחה ודביקה,
מעבירים לקערה ומעטרים באגוזיםו

ז'אבן
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים