Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

5 קישואים
6 עגבניות
עלי גפן
המילוי…
בקערה שמים…
חצי קג' בשר טחון
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
כף בהרט
כף מלח
כמה עלי נענע מיובשים
2 כפות רסק עגבניות
כף סילאן
5 כפות שמן

מערבבים הכל היטב

ההכנה של הירקות..
את הקישואים
חוצים ל2 חופרים החוצה את הפנים
עם מכשיר שמיועד לזה
עם סכין מגרדים את החלק החיצוני
את העגבניות חופרים את החלק הפנימי
את עלי הגפן שוטפים ומסננים
ממלאים את העגבניות והקישואים ממלאים 3/4 ומסדרים בסיר
פורשים עלה גפן
שמים מהמילוי בקצה העליון
מקפלים מ2 הצדדים ומגלגלים מצד אחד לשני ומסדרים בסיר
מכינים עלים עד שהכמות
של הבשר נגמרת
שהכל מסודר בסיר
שופכים מים עד גובה הירקות
מתבלים ב..
חצי כף מלח
חצי כף פפריקה
רבע עף פלפל שחור
3 כפות שמן

שמים צלחת מעל כדי לדחוס את הממולאים ושלא יצופו
על אש נמוכה מבשלים כשעתיים
בהמשך ייכנס לתנור לכמה שעות
על חום נמוך
לפני הארוחה

הממולאים  שלי (עלי גפן עגבניות וקישואים)_יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

565 מתכונים