Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכמות ל3 צינצות(כמו בתמונה)
הכמות בסיר×3

בקערה גדולה שמים……..
1 כרובית קטנה(פרחים)
1 פלפל ירוק בהיר רצועות
1 פלפל אדום רצועות
2 פלפלים צהובים פרוסים
8 שיני שום חצויים ל2
3 גזרים חתוכים לרצועות
2 קולרבי פרוס
1 שומר פרוס
בסיר מרתיחים……..
9 כוסות מים
3 כוסות חומץ
3 כפות מלח
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כף גדושה תבלין "טורשי"
כשהמים רותחים
מכבים ושופכים על הירקות
מחכים להצטננות
מכניסים את הירקות לצינצנת
ואת הנוזל שופכים מעל
הנוזל צריך לכסות את הירקות
נ.ב
1.אפשר לאכול כבר למחרת
2.אפשר לשמור במקרר עד חודש
3.אפשר לשים כל ירק שרוצים

החמצת ירקות עם טורשי_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים