מצרכים:
חבילת גלילי ופל למילוי
מיכל שמנת מתוקה 250 מיל
או קצפת צימחית
2 כפות פודינג וניל
ממרח לוטוס
שבבי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג לקצפת יציבה
מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס בתנועות קיפול
* מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגלילים
* מקפיאים לשעה
לאחר שעה. ממיסים ממרח לוטוס לכמה שניות במיקרוגל
וטובלים את שתי הקצוות בממרח לוטוס
ומקשטים בשבבי קוקוס
לקישוט פסי לוטוס (לא חובה)
לוקחים 2 כפות ממרח לוטוס מכניסים לשקית זילוף מחממים לכמה שניות במיקרוגל עושים חור קטן ומקשטים בפסי לוטוס
מקפיאים ל 4 שעות או יותר רצוי לאכול קפוא כמו גלידה 😋
בהצלחה אסתי זוהרץ💫✨