Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:

חבילת גלילי ופל למילוי

מיכל שמנת מתוקה 250 מיל
או קצפת צימחית
2 כפות פודינג וניל

ממרח לוטוס
שבבי קוקוס לקישוט

אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג לקצפת יציבה
מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס בתנועות קיפול
* מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגלילים

* מקפיאים לשעה
לאחר שעה. ממיסים ממרח לוטוס לכמה שניות במיקרוגל
וטובלים את שתי הקצוות בממרח לוטוס
ומקשטים בשבבי קוקוס

לקישוט פסי לוטוס (לא חובה)
לוקחים 2 כפות ממרח לוטוס מכניסים לשקית זילוף מחממים לכמה שניות במיקרוגל עושים חור קטן ומקשטים בפסי לוטוס

מקפיאים ל 4 שעות או יותר רצוי לאכול קפוא כמו גלידה 😋

בהצלחה אסתי זוהרץ💫✨

גלילי ופל במילוי וניל ולוטוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים