Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש
1 כף מלח
1 אבקת אפיה
2.5-3 כוסות מים.

מערבבים את הקמח ואבקת האפייה
לכסות את הבצק ולתת לו לנוח .
לאחר מכן לקרוץ כ20 עיגולים משומנים , ולהניח במגש ולכסות לעוד שעה

לקחת עיגול ולרדד אותו עם מערוך עד שיהיה דק למרוח חמאה או מרגרינה ולקפל.
לרסס את הסיר עם שמן
לרפד את הסיר עם לחם שלא ישרף
לפרוס נייר אפייה משומן.
להניח את הגחנון
ומעל הגחנון את נייר האפיה
והביצים מעל
ולכסות עם נייר אלומניום
ל10 -12 שעות בסיר חשמלי
בישולים בתנור 100 מעלות כל הלילה

ג'חנון
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים