Share with:


פרווה

אופן הכנה

הסוד ביצירה המושלמת, לתת לבצק מנוחה ככל שניתן. ואז לפתוח לעלים


קילו קמח
5 כפות סוכר
כף מלח שטוחה
כפית אבקת אפיה
3 כוסות מים פושרים (חד פעמי קר)
את כל המצרכים היבשים נשים בקערת מיקסר, ונתחיל ללוש ובהדרגה להוסיף מים עד שיוצא בצק חלק וגמיש.
לתת לו מנוחה של 10 דקות, לחלק ל18 כדורים, לשמן היטב ולכסות בניילון נצמד ללילה.
למחרת לפתוח עם הידיים ולמרוח מרגרינה/חמאה רכה.


בהצלחה🌹🌹🌹🌹🌹

ג'חנון ביתי אליפות_מתכון של אביבה ממן
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

23 מתכונים