Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המתכון⬇️
כמות של פוקצ'ה אחת גדולה ארוכה, חצוייה באמצע.
מרחו את הפוקצ'ה בשמן זית, הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו, למשך 10 דקות. בינתיים, פרסו 2 זוקיני, בקולף. קלפו עד הגרעינים בכל צד, לא להשתמש בחלק הנותר עם הגרעינים. השרו את פרוסות הזוקיני במיץ מלימון 1, קורט מלח, כף שמן זית ו-10 עלי נענע, כרבע שעה. בקערה נוספת, ערבבו 300 גרם ריקוטה ו-50 גרם פרמזן יחד. מרחו על הברוסקטה שכבה עבה של התערובת, הניחו מעל את הזוקיני ופזרו נענע פרוסה, לרצועות ממש ממש דקות (שיפונאד) בהצלחה ובתאבון 💖

ברוסקטה זוקיני, ריקוטה, פרמז’ן ושיפונאד נענע🌿_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים