Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

4 כוסות קמח..חצי שקית שמרים טריים של שימרית..3/4 כוס סוכר נערבב ביחד…נוסיף כף אינסטנט וניל…גרידת לימון מחצי לימון..כוס חלב..2 ביצים ונלוש 3 דקות..ונוסיף 150 גרם נטורינה על בסיס קוקוס של שמרית..נלוש 12 דקות..הבצק צריך להיות רך מאוד..לא לדאוג הוא מסתדר נהדר אחרי מקרר…עם יד משומנת נרים את הבצק ונניח על נילון נצמד ונעטוף אותו ונכניס למקרר לשעתיים או יותר אפשר לילה אל דאגה הוא לא תופח משמעותי..בזמן הזה נכין את המילוי: 250 גרם ריקוטה ו 250 גרם טוב טעם..1/2 כוס סוכר..2 חלמונים..כפית מיץ לימון..כפית גרידת לימון..2 סוכר וניל…2 כפות אינסטנט וניל..כף קורנפלור.. נערבב ונכניס למקרר ..נוציא את הבצק נעבוד שהוא קר..ונחלק ל 3 .. כל חלק נרדד על משטח מקומח..נחתוך מרובעים נשים מילוי באמצע ונסגור למעטפה או חצי מעטפה..נפזר פרות יער או צימוקים..עם אצבע רטובה נדביק בצק לבצק שלא יפתח..נניח בתבנית 40 דקות..נמרח ביצה ונאפה בתנור מחומם מראש 175 מעלות עד שמזהיב .💗בזמן שעובדים על חלק אחד השאר במקרר..הכוס היא כוס מדידה או חד פעמי חם..אפשר לשים 500 גרם סוג אחד של גבינה..אפשר מי סוכר על הגביניות במקום אבקת סוכר..לא חובה פירות יער..ולא לימון..הבצק מדהים אחרי מקרר.צורת הגביניות

מתכון כתוב + סרטון להכנת גביניות על בסיס נטורינה וטיפים … מלי מאירוב_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

768 מתכונים