Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים למילוי:
1/2 1 כוס וחצי טחינה גולמית
1 כוס סוכר
1/2 1 כוס וחצי קוקוס
1/2 כוס שקדים טחונים או אגוזי מלך טחונים (לא חובה אבל מוסיף)
מערבבים את כל מרכיבי המילוי
יחידת בצק פילו

להברשה :
שמן קנולה
לציפוי אחרי האפיה :
סילאן

אופן ההכנה :
מורחים בעזרת מברשת סיליקו עלי פילו במעט שמן קנולה מניחים מעליו עלה פילו נוסף וגם אותו מורחים בשמן
מניחים מהמילוי בקצה לאורך כל הבצק
ומגלגלים לרולדה
עושים באופן הזה עם יתרת הבצק .
חותכים עם סכין חריצים כמעט עד הסוף .
אופים בחום 180 עד להזהבה קלה בערך 20 דקות
אחרי האפיה מברישים מיד בסילאן בנדיבות
.
טעים בטירוף אסתי 💕

בקלוואה שקדים וטחינה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

214 מתכונים