Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
חצי כפית מלח
3/4 כוס סוכר
סוכר וניל
2 ביצים
כוס שמן
2 כפות שמרים
בערך 2 כוסות מים פושרים.
ההכנה –
לערבב הכל ביחד התפחה ראשונה שעה.
לחלק את הבצק
חלק עשיתי קראסון שוקולד
וחלק רולדות.
התפחה שניה חצי שעה
אפיה 200 מעלות כ-25 דקות
מכינה סירופ
כוס מים
כוס סוכר
( מי שאוהב כמוני חצי לימון)
בישול על אש נמוכה כ-20 דקות
לשפוך על הרולדות ועל הקוראסון
בהצלחה.

בצק שמרים – קוראסון_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

41 מתכונים