Share with:


בשרי

אופן הכנה

 חזה עוף לחתוך לרצועות .בצל לחתוך. שום 3 שיניי לכתוש. גמבה לחתוך לרצועות .בקערה שמן זית מלח פפריקה גריל עוף כמון פפריקה חריפה מי שאוהב
לערבב.

להוסיף את החזה ולערבב שוב.
בנתיים לטגן את הבצל וגמבה להוסיף תבלינים עים קצת מלח. להוסיף את החזה ולערבב. אין צורך לטגן את החזה לטיגון מלא .כי ממשיך להאפות.בתנור עים הבצק .
לשים בצד את המילוי להתקררות..בצק..2 כוסות + 2 כפות קמח
חצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח

שמן זית . לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן ובסוף את המים, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולעבד את את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק לכסות ולהתפיח 40 דקות.
לחלק את הבצק ל 6 חלקים לעגל לכדור ולהתפיח כ 15 – 20 דקות.להכין צורה איך שאוהבים לשמן עים שמן זית לשים את החזה מעל וחצילים מטוגנים לתנור 180 מעלות התנור צריך להיות מחומם ליפני🌹❤י

בצק פוקצה עם חזה עוף😋_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

84 מתכונים