Share with:


פרווה

אופן הכנה

תבנית 35×35
לעוגה

6 ביצים ללא הפרדה
כוס סוכר
2 כוסות סולת
כוס שמן
2 כוסות קוקוס
2 כוסות מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל או תמצית וניל כפית
2 כוסות קמח


לאחר אפייה:
כוס מים חמים


לסירופ.
כוס מים
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר


הכנה.
מקצפים ביצים בשלמותם עם כוס סוכר וסוכר וניל קצף יפה מוסיפים שמן מוסיפים מיץ תפוזים אבקת אפיה סולת קוקוס מערבבים טוב לוקחים קמח מנפים לבלילה ומערבבים ידני ככה עוגה תצא אוורירית .מעברים לתבנית פיירקס ולתנור שחומם טוב ל180 מעלות ל40 דק עד שעוגה מזהיבה וקיסם יוצא יבש.
לאחר אפייה:
מוציאים את העוגה מהתנור וישר שופכים מעל כוס מים חמים.
סירופ.
לוקחים סיר שמים מים מיץ תפוזים וסוכר שמים על הגז ומבשלים על אש בינונית עד שנהיה סמיך סירופ.
מקררים ושופכים מעל העוגה.. מפזרים כוס קוקוס .
ובתאבון.
מתאים עם כוס תה עם נענע.

בסבוסה … עוגת סולת
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

76 מתכונים