Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן בשמן עמוק 1 חבילה במיה של סנפרוסט .
להוציא לנייר סופג.
תערובת הקציצות:

חצי קילו בשר בקר טחון

1 בצל מגורד
מלח ופלפל שחור
ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה
לערבב היטב ולהכין עיגולים

במקביל יש להכין את הרוטב

להניח בסיר

4/5 עגבניות טריות מרוסקות

4/5 שיני שום חתוכים

שמן

1 כף רסק

2 כפות סוכר

1 לימון סחוט

חצי כף מלח

פלפל שחור ופפריקה אדומה

חצי כוס מים

לבשל על הגז

להוסיף את הקציצות

ולהמשך לבשל עד שהקציצות מוכנות ועל זה יש להוסיף את הבמיה שטוגנה ולהמשיך לבשל על אש קטנה

הרוטב צריך להיות סמיך.
בתאבון!

במיה עם קציצות בטעם חמוץ מתוק_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים