Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

להקציף 4 ביצים שלמות יחד עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי❤️
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף :
2 .1/2 כוסות קמח תמי (הכתום לבן)
1 אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס מיץ תפוזים טרי או מבקבוק
להוריד מהמיקסר ולערבב
2 כוסות מיקס של פיצוחים:קשיו שקדים אגוזי מלך וכו׳
2 כוסות של מיקס פירות יבשים חתוכים לריבועים קטנים.
לערבב הכל יחד .
לשמן 2 תבניות אינגליש
ולשפוך את הבלילה .
לאפות על 180 מעלות כ40 דקות לצנן לכסות בנילון ולהקפיא. יום למחרת לפרוס פרוסות בעודן קפואות ולסדר בתבנית ,
להחזיר לתנור על 160 מעלות להתיבשות .

מתכוןמתכון

ביסקוטים ללא גלוטן , קריספים ,טעימים וממכרים❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים