Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

הבצק….
חצי קג' קמח
2 כפות סוכר
כך שטוחה שמרים
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים חמי ים
ללוש 5 דקות
להוסיף כפית מלח
ללוש 2 דקות נוספות
להוריד למישטח
לכסות נילון ומגבת
התפחה 10דקות.

לחמם תנור ל200 מעלות

הכנת הרוטב
בסיר על האש
ממלאים ליטר מים

בצלוחית שמים..
2 כפות סילאן
2 כפות סודה
כפית מים
לערבב היטב
לשפוך לסיר לפני הרתיחה
לערבב להגיע לרתיחה
לבשל 5 דקות ולכבות..

להכין קערה עם שומשום

לחלק את הבצק (8)
כל כדור לחלק ל2
לגלגל כל חלק לנחש
ללפף אחד עם השני כבורג
ולסגור לצורת עיגול
לטבול 10 שניות ברוטב
לטבול בשומשום

לשים בתבנית עם דף אפיה
להכניס לתנור 20/30 דקות
יצאו רכים וטעימים מאוד

בייגלה ברוטב סילאן מבושל_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

569 מתכונים