Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 ביצים
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
כף אניס
כוס מלאה בצימוקים
קמח בערך בין 600 ל 700 גרם.

אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את כל החומרים הנוזליים ואת האניס ואת הצימוקים.
מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל ואת השמרים. ומוסיפים בסוף את הקמח בהדרגה ושמים קמח עד שהבצק יהיה רך ועדין.
לאחר מכן מתפיחים כשעה רבע עד שרואים שהבצק מכפיל את נפחו.
לאחר מכן מחלקים את הבצק לכדורים ועושים כל כדור בצורת לחמניה קטנה ושמים במגש.
שמים לתפיחה נוספת בין 30-45 דקות.
לאחר מכן מברישים בביצה מעל.
מחממים את התנור מראש בין 160-170 מעלות בערך 20-25 דקות עד שרואים שהבולו משחים.
מוציאים מצננים ואז מתענגים לצד נס,תה,קפה או כל אחד מה שאוהב..

בהצלחה

בריג'יט רובין סבן

בולו שמרים טוניסאי_מתכון של בריג'יט רובין סבן
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

9 מתכונים