Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
14 יח' פילה עוף
1 שקית אפונה עדינה
1 בצל גדול קצוץ
2 יח' שומר חתוך לפרוסות
3 גבעולים של סלרי עם העלים
חופן כוסברה קצוצה
מלח ופלפל שלור גרוס
כף שטוחה כורכום
כף מרק עוף
3-4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם 4-5 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את פילה העוף ומטגנים מעט משני הצדדים.
מוסיפים את האפונה והסלרי ומעל מניחים את השומר.
מוסיפים מים חמים עד לגובה התבשיל ומביאים לרתיחה, טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.
מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים עם מכסה סגור כעשרים דקות, נוסיף את הכוסברה מעל ונבשל עד לצמצום המים אך נשאיר קצת רוטב, יוצא פשוט מעדן.
הילדים שלי אוהבים את זה בתוספת אורז

אפונה עם פילה עוף ושומר
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים