רולדת שוקולד וגנאש מריר מוקצף_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

  הכנת הרולדה: 4 ביצים חצי כוס סוכר מקציפים לקצף תפוח 1/4 כוס שמן מוסיפים במהירות איטית 1/2 כוס קמח 2 כפות קקאו כפית אבקת אפייה קורט סודה לשתייה מסננים ומוסיפים מערבלים לאיחוד מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 180 מעלות עד שמוכן, מוציאים מהתבנית מגלגלים ומקררים. הכנת גנאש מוקצף: 250 מל שמנת מתוקה 150 […]

מרציפן שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו שקד מולבן שלם תקנו ללא הקליפה. לטחון פעם ראשונה לבד במג'ימיקס פעם שניה להוסיף חצי קילו סוכר כף מיץ לימון גרידת לימון שלם מעט ווניל מעט תמצית שקדים לטחון העל ביחד עד שתקבלו מרקם חלק לאפסן לילה במקרר למחרת לחלק וליצבוע. ליצור צורות. […]

עוגיות פרווה נימוכות בציפוי קוקוס או שקדים_מתכון של – מאסטר מתכונים

  מצרכים בכוס קרטון : 200 גרם מחמאה /נטורינה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים 1 שקית אפיה 1 שקית סוכר וניל מעט גרידת לימון או תפוז (אופציונלי ) 4 כוסות קמח או לפי הצורך אופן ההכנה: בקערה מניחים את המצרכים ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד למרקם נוח . לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים בגודל מטבע […]

פסטה פארפאלה בתנור_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית תוספות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מחממים תנור לחום של 170 מעלות מצרכים… חבילת בצל ירוק 1/2 כוס שמן (120 מ"ל) כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה 1/3 כוס כוזברה יבשה 3 אריזות של רוטב עגבניות מתובל לפסטה בסגנון קלאסי כל אריזה במשקל 240 גרם (אפשר רוטב […]

עוגת תפוזים / עוגת לימונים 💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

💞💞💞💞 6 ביצים L כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) כוס שמן כוס מיץ תפוזים(שסחטתי) קליפה מגורדת מתפוז שלם חצי לימון סחוט 1 סוכר וניל 2 וחצי כוסות קמח 2 אבקת אפיה. ההכנה – מחממים תנור על 160 מעלות מקציפים ביצים שלמות מוסיפים סוכר וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב . כ- 5 דקות(רואים שהקצף […]

עוגת ביסקוויטים שמנת ועד חצות❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

תבנית מלבנית 2 שרוולים של בסיקויטים חצי כוס חלב. תערובת שמנת 500 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר פודינג וניל מקציפה לקצפת אחידה. לציפוי העוגה- 2 חבילות עד חצות(ביסקויטים עם שוקולד) אחד שוקולד חום אחד שוקולד לבן ההכנה- 1) מסדרים בתבנית שכבת ביסקויטים שופכת עליהם חלב. 2)מניחה חצי מהתערובת של השמנת 3) שכבת נוספת של […]

רולדת קינדר עם קרם קינדר♥️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

חבילה פתי בר שמים במעבד מזון וטוחנים מערבבים עם חצי כוס חלב 3 כפות ממרח קינדר לבצק מרדדים בין שתי דפי אפייה למלבן מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב מוסיפים 2 כפות ממרח קינדר מקציפים לקרם מוצק מורחים על הבצק ומגלגלים את הרולדה מזלפים מעל קרם ומקשטים במה שרוצים. אפשר לאכול מיד לא חייב לקרר לפני. […]

רולדת לוטוס_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

  חבילה לוטוס טחון חצי כוס חלב 3 כפות ממרח לוטוס לשים בצק מרדדים בין שתי ניירות אפייה קרם וניל: 250 מ״ל שמנת מתוקה כף סוכר 2 כפות פודינג מקציפים לקצף יציב מורחים על הבצק מפזרים שברי לוטוס ומגלגלים את הרולדה מזלפים מעל קרם ומקשטים בלוטוס שלמים. בהצלחה ♥️ אילנית

טורט…עוגת תפוזים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים: 8 ביצים L 2 כוסות קמח כוס וחצי סוכר 3/4 כוס שמן כוס מיץ תפוזים 1 אבקת אפיה קורט מלח אופן ההכנה: מפרידים חלבונים וחלמונים בשתי קערות ניפרדות חלבונים שמים קורט מלח מתחילים להקציף לקצף תפוח מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר עד שהקצף קשה ולא נוזלי בקערה השני מוסיפים רבע כוס סוכר מקציפים ידני […]

עוגת קרם וניל על בסיס פאדג_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

בסיס פאדג: 3 ביצים 100 גרם חמאה 100 גרם שוקולד מריר 50 גרם שוקולד נוגט 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס אגוזים קצוצים 3 כפות קמח 4 כפות שמן קרם וניל: 2 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1 אינסטנט פודינג וניל 2 כפות סוכר ציפוי שוקולד: 1/2 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד נוגט אופן ההכנה: ממיסים […]

עוגת שוקו ומרס_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

4 ביצים 1 כוס סוכר תמצית וניל להקציף לקצף נפוח 1/2 כוס סוכר להוסיף באיטיות לאחר שמנמיכים מיקסר 1 כוס סירופ וניל או שמנת מתוקה 1/2 כוס קקאו מנופה 1 כוס קמח מנופה 1/2 כוס אבקת מרס 1 כוס שוקולית 1 אבקת אפייה 1/4 כפית אבקת סודה 1 כף נסקפה להוסיף לקצף לערבל לאיחוד להעביר […]

עוגת ביסקוויטים חדשה❣️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

2 שמנת מתוקה 1 כוס חלב כף סוכר 1 פודינג וניל מקציפים לקרם יציב ממלאים שקית זילוף חוצים ביסקיויטים שוקו באמצע מזלפים קרם סוגרים עם החצי השני ומסדרים מסביב למסגרת תבנית עגולה טוחנים 300 גרם ביסקיויטים שוקו במערבל מזון מעבירים לקערה ומוסיפים חלק לקרם שנותר לפירורי ביסקיויטים מוסיפים חצי כוס חלב וכף ממרח שוקולד מערבבים […]

עוגת שוקולד קרם קינדר וגנאש❣️_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

את העוגה מכינים בעזרת בלנדר! שמים בבלנדר: כוס סוכר כוס חלב 3/4 כוס שמן חצי כוס קקאו ומערבבים היטב מוסיפים 2 ביצים תמצית וניל ומערבבים היטב מוסיפים כף נסקפה ומערבבים מעבירים לקערה מנפים כוס ורבע קמח אבקת אפייה וטיפה מלח טורפים הכל יחד מעבירים לתבנית משומנת אופים *180 עד שמוכן מצננים ומרטיבים בחצי כוס חלב. […]

עוגיות שוקולד ממולאות_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 200 גרם חמאה רכה 50 גרם אבקת סוכר ( 2 כפות גדושות) 2 חלמונים 25 גרם קקאו ( 2 כפות שטוחות) 25 גרם אבקת חלב ( 1/2 1כפות) 25 כפות קורנפלור ( 2 כפות) 300 גרם קמח אופן הכנה: מקציפים חמאה […]

מרק עדשים כתומות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  משרים ל 10 דקות 2 כוסות עדשים כתומות בקערה ומכסים במלא מים ובנתיים אני מטגנת 1 בצל גדול עד להזהבה אחר כך מוסיפה חצי כפית כורכום מעט מלח קמצוץ פלפל לבן כף מרק עוף לסנן ולשטוף היטב את העדשים מהמים להוסיף את העדשים ולכסות במים רותחים בערך 4 סנטים גובה מעל הירקות והעדשים לבשל […]

עוגיות מלוחות פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 קילו קמח מנופה 200 גרם מחמאה רכה כף מלח כף סוכר כוס וחצי מים מהברז 1 אבקת אפיה חצי כוס שמן. לערבב הכל ביחד. בצק רך ונעים למגע. להכין עיגולים אפשר במכונת עוגיות או ידני. למרוח ביצה ולטבול בשומשום. תנור שחומם מראש אפיה ב-180 מעלות כ-25 דקות או עד הזהבה. כשהעוגיות מוכנות שמה את […]

קינוח מתוק ללא אפיה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

טעים בריבוע קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה קטגוריית עוגיות 4 תבניות מתכת מלבניות 35/4 סנטימטר (שאריות משיפוץ) שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלים 4 פסים מרובעים מאורכים או עגולים – או שפע של כדורים קטנים וטעימים מצרכים… 500 גרם ביסקויטים בטעם פירות טרופיים – או בטעם וניל 500 גרם ביסקויטים בטעם שוקולד כוס קרם קוקוס […]

עוגיות פיצוחים וקרונפלקס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

קריספיים וטעימים בטירוף 💥💥💥 מצרכים בכוס חד.פעמי לשתיה חמה 2 כוסות קורנפלקס חצי כוס שומשום 1 כוס גרעיני חמניה 1 כוס גרעיני דלעת 1 כוס שקדים פרוסים 3/4 כוס דבש או מייפל 2 כפות שמן קנולה אופן הכנה: בסיר מחממים את הדבש או המייפל והשמן עד שהמייפל חם (לא להגיע לרתיחה ). מוסיפים את הקורנפלקס […]

עוגת וניל לימון ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : מידה בכוס 250 מיל 4 ביצים L כוס וחצי סוכר 1כוס שמן 1כף גרידת לימון 1כוס מיץ לימונדה ספרינג פריגת לא משנה /או מ.תפוזים 2 כוסות קמח 1/2 כוס נטיפי שוקולד קטנים 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפייה 2 שקיות סוכר וניל לזיגוג אחרי האפיה רבע כוס סילאן 2 כפות מים […]

עוגת שכבות מרנג וקצפת וניל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי 5 חלבונים (L) 2 ורבע כוסות סוכר להקציף היטב את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לחמם את התנור על חום 80 מעלות טורבו גם באפיה פס עליון ופס תחתון יהיה בסדר ! * משרטטים 2 עיגולים על גבי נייר אפיה בקוטר 24 ומזלפים לפי הסימון מרנג בתוך העיגולים ומכניסים לאפיה לתנור […]

טארט גבינה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית טארטים קטגוריית עוגות גבינה שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית לב או עגולה בגודל – קוטר 24 סנטימטר מצרכים לבצק פריך… 135 גרם קוביות חמאה קרה 3/4 כוס אבקת סוכר (114 גרם) 1/2 כוס אבקת שקדים (45 גרם) ¾1 כוסות קמח (245 גרם) קורט מלח מעט תמצית וניל לטעם צבע מאכל סגול לפי דרישה […]

בוריקיטס של שבת בבוקר אין טעים מזה 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית 2 כוסות קמח 200 גרם חמאה גביע שמנת חמוצה חצי שקית אבקת אפיה כפית מלח למלית: 100 גבינת פטה 50 גרם קשקבל מגורדת 100 כנען מלח לפי טעם 6 עלים בזיליקום קצוצים לפי טעמכם 1 ביצה כפית קורנפלור אופן הכנה: במעבד מזון נשים קמח מלח וחמאה. מעבדים עד פירורים מוסיפים את השמנת […]

רולדה עם ריבת תות ביתית וקרם וניל_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק: 4 ביצים L 100 גרם סוכר 100 גרם קמח תופח קורט מלח כף שמן כף תמצית וניל לקרם: 2 שמנת מתוקה 500 מייל. חצי כוס חלב 2 אינסטנט פודינג וניל לריבה תות ביתית: 500 גרם תות טרי 200 גרם סוכר 100 גרעיני לימון חצי כפית הל טחון חצי כפית קינמון אופן הכנה: בסיר נשים […]

קינוח בסקויטים ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבסיס: 250 מיל קרם קוקוס/ריצ/שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד מריר אופן הכנה : להמיס את הקרם קוקוס יחד עם השוקולד במיקרוגל ולערבב היטב להוסיף לתערובת השוקולד 350 – 400 גרם בסקויטים קצוצים דק ומערבבים היטב . לשטח את העיסה בשתי תבניות אינגליש קייק לציפוי גנאש: ממיסים במיקרוגל 250 גרם שוקולד מריר 250 מיל קצפת […]

עוגת שיפון פודינג שוקולד_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

6 ביצים 1 כוס סוכר שתי טיפות תמצית וניל 1/2 כוס שמן 1 חלב (מים לפרווה) 1/2 1 כוסות קמח 1/2 כוס פודינג שוקולד 1 אבקת אפייה 1/4 כפית אבקת סודה אופן ההכנה: שוברים ביצים בקערת המיקסר מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומקציפים לקצף תפוח כ8 דקות. מנמיכים מיקסר מוסיפים שמן באיטיות. את כל היבשים מערבבים […]

קציצות בשר עם ריבת בצל ואטריות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית קציצות קטגוריות בשרים שחר שולמית – מידות אוניברסליות 30 יחידות (תלוי בגודל שתבחרו) ראשית מכינים את ריבת הבצל מצרכים לריבת בצל… 5 בצלים בינוניים 1/2 כוס שמן (120 מ"ל) כף חומץ בלסמי (15 מ"ל) 3 כפות סילאן (45 מ"ל) אופן ההכנה… מקלפים וחותכים את הבצל לפרוסות דקות מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה […]

עוגת באונטי👌🏾_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

הכנת הבסיס: 2 ביצים קומץ מלח מקציפים יחד 1/2 כוס סוכר מוסיפים ומקציפים במהירות מקסימלית רק שתי דקות שהצבע יהיה בהיר מוסיפים 1/2 כוס שמן 3/4 כוס חלב תמצית וניל איכותית מקציפים במהירות מסננים 2 כפות קקאו אבקת אפייה כוס וחצי קמח מערבלים לאיחוד מעבירים לתבנית משומנת אופים 170 מעלות בערך 15 דקות ומצננים. שמים […]

רולדת ביסקוויטים במילוי קרם קינדר_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

חבילה פתי בר שמים במעבד מזון וטוחנים מערבבים עם חצי כוס חלב 3 כפות ממרח קינדר לבצק מרדדים בין שתי דפי אפייה למלבן מקציפים שמנת מתוקה כוס חלב מוסיפים 2 כפות ממרח קינדר מקציפים לקרם מוצק מורחים על הבצק ומגלגלים את הרולדה מזלפים מעל קרם ומקשטים במה שרוצים. אפשר לאכול מיד לא חייב לקרר לפני. […]

שוקולד דבש וקוקוס עם ציפוי שוקולד._מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים

3 ביצים חצי כוס סוכר תמצית וניל מקציפים יחד כעשר דקות מנמיכים מיקסר מוסיפים חצי כוס שמן חצי כוס דבש כוס וחצי מים פושרים 1/4 כוס קקאו אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח 3/4 כוס קוקוס מערבלים באיטיות לאיחוד מעבירים לתבנית פיירקס משומנת אופים 180 מעלות עד שמוכן. בינתיים מערבבים חצי כוס מים רותחים עם […]

מגולגלות במלית ממרח בון בון – קקאו ופיצפוצי שוקולד מריר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית גלילות (מתוק) קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות 4 גלילות מצרכים… קילו קמח 400 גרם חמאה (או מחמאה חתוכה לקוביות) 2 אבקת אפיה (20 גרם) 2 סוכר וניל כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל) 2/3 כוס שמן (160 מ"ל) 1/2 כוס סוכר (100 גרם) מצרכים למלית… 1/2 קופסת ממרח בומבון לכל גלילה (כ […]

סופגניות אשל מחוץ לקופסא_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית אפיה במולטי קייק שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלים 18 יחידות מצרכים… 2 ביצים גודל לארג' 1/3 כוס שמן (80 מ"ל) 2 גביעי אשל (400 מ"ל) ⅔1 כוסות קמח תופח (234 גרם) 1/3 כוס אינסטנט וניל (42 גרם) 1/3 כוס סוכר (67 גרם) אופן ההכנה… מערבבים בקערה את כל המצרכים למסה אחידה משמנים את […]

לביבה גדולה חתוכה למרובעים (מעין פשטידה)_מתכון של מירי קינן – מאסטר מתכונים

חנוכה 2023 ,במקום לביבות מטוגנות הכנתי לביבה אחת גדולה , אפיתי בתנור חתכתי לריבועים , מתכון: 3 תפוחי אדמה גדולים בצל גדול לגרד ולסחוט להוסיף פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל כורכום מעט מרק עוף אבקת אפיה קמח תפוחי אדמה כ 3 כפות 3-4 ביצים לערבב , להניח במגש מלבני 25×35 נייר אפיה לשמן קלות להניח את […]

חטיפי פוטטוס מתוקים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

3 תפו"א מבושלים ומעוכים דרך מסננת. 120 גרם קורנפלור. 2 כפות אבקת סוכר. חצי כפית קינמון. רבע כפית הל טחון. קורט מלח. כף גרדת תפוז אופן הכנה: בקערה נשים את תפו"א ושאר החומרים. לעבד עד קבלת בצק. ליצור רצועות ולעשות צמה. לטגן בשמן לא עמוק. עד קבלת צבע זהוב יפה. לפזר אבקת סוכר או למרוח […]

לביבות גבינה עם שמנת חמוצה וקינמון 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

אין יותר טעים מזה ❤️❤️ 1 גביע גבינה 5% 250 גרם 3 כפות קמח 2 ביצים כף סוכר חצי כפית קינמון כף גרדת לימון כף גרדת תפוז 2 סוכר וניל אופן הכנה: לערבב את כל החומרים עם מטרפה. לטגן עם מעט שמן במחבת טפלון. להגיש עם שמנת חמוצה וקינמון וסוכר מעורבב ביחד בהצלחה ❤️❤️🇮🇱 🇮🇱

צ'ורוס בציפוי סוכר וקינמון_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס חד פעמי קר 1/2 1 כוסות מים 1/2 כוס שמן 1/2 2 כפות סוכר 2 שקיות סוכר וניל טיפונת מלח אופן ההכנה : מביאים את המים השמן וניל ומלח לרתיחה מכבים את האש ומוסיפים 1/2 1 כוסות קמח מקררים היטב את התערובת עד לקירור מלא ! מוסיפים לתערובת 2 ביצים m לערבב […]

לביבות כרשה ובטטה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית קציצות קטגוריית פשטידות מטוגנות קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות 24 קציצות גדולות מצרכים… 3 כרשות גדולות 6 בטטות בינוניות 1/2 חבילת פטרוזליה קצוצה 2 כוסות פירורי לחם (או קמח מצה) 1/2 כוס שומשום שחור כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה כמון כפית מחוקה כורכום 2 כפיות מחוקות מלח 1/4 כוס […]

עוגת שוקולד שילדים אוהבים❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

6 ביצים L כוס סוכר ( שתיה חמה חד פעמי) כוס שמן כוס מים רתוחים עם- 2 כפות נס קפה 2 כפות שוקולית( לערבב ביחד, ולתת להם להתקרר מעט) 2 אפיה כוס קקאו מנופה 1/2 2 כוסות קמח. להקציף ביצים שלמות במהירות גבוהה להוסיף סוכר קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה), להנמיך מהירות במקסר […]

נשיקות מרנג קוקוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: בכוס חד פעמי קר 4 חלבונים L 1/2 1 כוסות סוכר 2 שקיקים סוכר וניל 3 כוסות קוקוס אופן ההכנה : מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד להיווצרות קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה ולאחר מכן מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול מזלפים בתוך עטרות נייר או על גבי נייר אפיה מפזרים מעט סוכריות ואופים 110 […]

ספינז _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

חנוכה שמח ומואר שיביא עימו ישועות וניסים על כל עם ישראל 🙏🙏🙏 מצרכים : 4 כוסות קמח כפית מלח 1 כף שמרים + כפית סוכר כפית ערק מים לפי הצורך בערך 1/2 1 כוס וחצי עד 2 כוסות מים (כוס קרטון) בתוך קערית קטנה שמים כף סוכר וכף שמרים וחצי כוס מהמים מערבבים היטב לתת […]

עוגת שוקולד פרווה מושלמת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

  להקציף 5 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 1 כוס שמן בזילוף איטי 1 כף ליקר או וניל או רום 1 כוס שוקולית 1/2 כוס קקאו 1 כפית קפה שחור (אפשר לוותר) 1/2 כוס קוקוס 1 א. אפיה 2 כוסות קמח מנופה 2 כוסות מים רותחים 180 […]

ספינג' משודרג בציפוי קרמל לוטוס שומשום_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

מצרכים לספינג'… 2 כפות שמרים יבשים (20 גרם) 4 כפות סוכר (40 גרם) כוס מים פושרים (240 מ"ל – לתסיסה ראשונית) 4 כוסות מים פושרים (1.000 מ"ל) 2 כפות קוניאק (30 מ"ל) קילו קמח כפית מחוקה מלח אופן ההכנה… שמים בקערה את השמרים – סוכר וכוס מים ומניחים בצד למשך 20 דקות מוסיפים לקערה את […]

עינוגי סולת טבולים בסירופ הדרים 🍋🍋_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה קרה. 3 כוסות סולת כפית וחצי שמרים 1 כוס קמח 2 סוכר וניל כף מיי ורדים כוס מים פושרים כוס מיץ תפוזים סחוט טרי אופן הכנה: בקערה מערבבים עם כף עץ את היבשים. מוסיפים מים ומיץ תפוזים עד קבלת תערובת אחידה. מכסים עם ניילון ניצמד לרבע שעה. בזמן הזה נכין את הסירופ. 1 […]

בקלווה אגוזים ושקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מילוי להכין לילה לפניי חצי קילו אגוזי מלך קלויים בתנור 140 מעלות עד להשחמה זהירות הם נשרפים מהר. חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה לקלות בתנור 170 מעלות עד להשחמה. זמן ההשלמה משתנה מתוק לתנור ובסוג השקד והאגוז. להמתין שיתקררו טוב אחרת אי אפשר […]

עוגה לכבוד שבת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487   המצרכים_לעוגה 2 כוסות קמח = כוס מידה שתיה חמה 5 ביצים כוס סוכר 3 כפות גדושות קקאו – לנפות עם כף קורנפלור. שקית אבקת אפיה רבע כפית סודה לשתיה קורט מלח חצי כוס שמן 200 מל שמנת מתוקה/או צימחית 100 גרם שוקולד מריר […]

סהרונים ממולאים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 נכין את המילוי: 8 כוסות של שקד טיבעי עם הקליפה קלוי לקצוץ דק אבל לא לקצוץ לאבקה, שיישארו קצת קרנצים. 3 כוסות של סוכר 2 שקיות סוכר וניל קמצוץ מלח גרידת לימון מ 3 לימונים לערבב עם 5-6 ביצים עד שהכל מתגבש. אפשר להחליף […]

אפונה עם קציצות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לקציצות: קילו בשר טחון צרור פטרוזיליה מעט כוסברה 2 בצלים גדולים 2-3 ענפים של כרפס לטחון הכל ביחד להוסיף 2 כפות שמן מלח פלפל לבן כורכום ראס אל חנות ללוש הכל ביחד להכניס למקרר למשך שעה. בסיר לאדות 2 בצלים קצוצים עד לשקיפות, להוסיף […]