Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 חלבונים להקציף להוסיף בהדרגה
כוס וחצי סוכר +שקית סוכר וניל
להקציף עד לקצף יציב
להנמיך מהירות להכי נמוכה.
**
נוסיף
6 חלמונים
3 כפות שמן
כמה עירבובים
עכשיו נוסיף בסדר הבא הכל במהירות הכי נמוכה
1/4 כוס שקולית
4 כפות קקאו
2 כוסות+ 1/4 קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
כוס + 1/4 מי ברז
עוד כמה סיבובים .
הכל חייב להיות במהירות איטית וממש כמה סיבובים.
**
לשמן תבנית 24 אני השתמשתי בנייר אפיה
לצקת את העיסה לתבנית
להכניס לתנור שחומם מראש בחום 165/170 מעלות שחומם מראש תבנית אמצעית 40 דקות אני אפיתי במצב טורבו .
**
ציפוי קרם וקישוט תותים
500 גרם גלידן + כוס מים קרים + 3 כפות פודינג צרפתי
להקציף לקצף יציב אך לא נוקשה.
**
מי שמשתמש בקצפת צימחית או חלבית
500 גרם קצפת לפי בחירה +חצי כוס מים/חלב 3 כפות פודינג צרפתי
להקציף עד להתייצבות
**
לפרוס את העוגה ל 3 חלקים
לזלף קרם להניח פרוסות תותים ולהניח עוד פרוסת עוגה
נקשט כמו שאוהבים .
שוקולד מגורד/תותים

נשמור בכלי סגור לילה לפני שמגישים

תהנו עוגה טעימה מאד😉

באהבה ממני אסיה גילעדוב

עוגת היער השחור
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים