Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
4 ביצים L
1 כוס סוכר חום דמררה
1 כוס שמן
1 כוס קוקוס
1 שמנת חמוצה
1 מעדן yolo שוקולד מריר
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס שוקולית
5 טיפות תמצית בטעם ריבת חלב
50 ג"ר אגוזים קצוצים גס

ציפוי
125 ג"ר שמנת מתוקה
100 ג"ר שוקולד מילקה עים אגוזים וצימוקים
1 כף ממרח שוקולד בטעם טחינה
1 כפית נס קפה טסטר צ'וייס(אפשר רגיל אבל טסטר צ'וייס הרבה יותר טעים)

אופן ההכנה
לחמם תנור ל-170 מעלות
1 בקערה לשים ביצים שמן סוכר תמצית וניל שמנת ומעדן ולערבב הייטב לאחר מכן להוסיף את השוקולית והקוקוס ולערבב ובסוף את הקמח ולערבב עד שכל הקמח יטמע בנוזלים לשים בתבנית משומנת 26 ולפזר מעל אגוזים קצוצים ולהכנים לתנור טורבו 40 ד"ק עד שהקיסם יוצא לח ופירורי

הכנת הציפוי
לשים הכל בסיר קטן וכבד על גז עים להבה קטנה ולערבב עד שהכל נמס ולשפוך על העוגה
ניתן לקשט כמוני בקוקוס קלוי וקוקוס רגיל

פאדג' שוקולד חלב ואגוזים
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים