Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

ללא צורך בקילוף עגבניות 😜
מצרכים :
15 עגבניות אדומות רכות
6 שיני שום קצוצות
2 פלפלים ירוקים צלויים מקולפים קצוצים גס
שמן
מלח
כמון
פפריקה
סילאן או סוכר
אופן ההכנה :
חותכים כל עגבניה עם הקליפה !! לארבעה חלקים ומעבירים אותן לקוצץ חשמלי (מז'ימיקס) מפעילים בפולסים קצרים עד לקבלת חתיכות יחסית גסות ולא ממש קטנות .
לא להעמיס על המכשיר ! אפשר לחלק לכמה פעמים ולקצוץ בכמויות קטנות !
מעבירים את העגבניות הקצוצות לסיר גדול ורחב.
ומבשלים על להבה גבוהה וכל הזמן מערבבים עד לצמצום הנוזלים בערך 40 דקות
לאחר מכן שמים בקערה קטנה :
רבע עד חצי כוס שמן
פלפלים קלויים
שום
רבע כפית מלח
רבע כפית כמון
1 כף גדושה פפריקה
1 כף סילאן או סוכר
מערבבים ומוסיפים לסיר העגבניות .
ממשיכים לבשל עד לקבלת מטבוחה ללא נוזלים
טועמים אם חסר עוד קצת מלח ומתקנים .
🙌
אסתי

מטבוחה מעולה 🍅🌶️🧄🍅_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

136 מתכונים