Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס עוגת דבש
3/4 כוס סוכר
1 כוס דבש
3 ביצים
3/4 כוס שמן
1/2 כפית ציפורן טחון
2 ורבע כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס תה

לשכבה עליונה- תפוחי עץ
3 תפוחי עץ קלופים ופרוסים
25 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס סוכר
קורט קינמון
כפית מיץ לימון טרי

הכנת שכבת תפוחי העץ
בקערה נערבב חמאה מומסת עם סוכר, קינמון ומיץ לימון. נוסיף את פרוסות תפוחי העץ ונערבב לציפוי באופן שווה.

נשמן תבנית שקעים של מאפינס ובתחתית השקעים נסדר את פרוסות תפוחי העץ המתובלות בצורה של פרח (ניתן לסדר בכל צורה רצויה).

בסיס עוגת הדבש
בקערה גדולה נטרוף היטב את כל מצרכי עוגת הדבש עד לבלילה אחידה וללא גושים.
ניצוק את בלילת עוגת הדבש מעל לשכבת תפוחי העץ כך שהבלילה מגיעה כמעט עד לגובה השקעים.
נאפה את העוגות בתנור חם עם 170 מעלות למשך כחצי שעה.
נחלץ את העוגות מהתבנית ונגיש בצלחות אישיות, כך ששכבת התפוחים מלמעלה.

עוגות דבש ותפוחים אישיות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים