Share with:


בשרי

אופן הכנה

ראשית את הבמיה יש לחתוך את הגבעול בצורה מעוגלת .זה חשוב שלא יהיה תבשיל רירי לשטוף ולייבש במגבת מטבח .לאחר מכן לטגן בסיר עם שמן אם יש כמות גדולה אז לטגן בנגלות .ואז באותו שמן לטגן 2 בצלים קצוצים אם יש הרבה שמן אפשר לשפוך חלק ממנו . כשמתחיל להיות הבצל שחום לגרד2 עגבניות אדומות לשים בסיר פפריקה מתוקה אדומה מלח ועגבניות מגורדות לטגן 10 דק' תוך כדי עירבוב ואז להוסיף בין כף ל 2 כפות רסק עגבניות לערבב ולטגן טוב למנוע חמיצות ….בסיר נפרד לשלוק את הבשר מים ראשונים אחרי רתיחה לשפוך למלא מים ולבשל חצי בישול בערך 40 דק' אני עשיתי עם בשר ראש אפשר כל מה אוהבים לאחר בישול הבשר ובישול הרסק עם מעט מים להוסיף את הבשר לסיר להוסיף במיה להוסיף תפוח אדמה קטנים או רגיל חתוכים לתת עירבוב עדין עדין שהכל נצבע באדום להוסיף ציר בשר מהבישול . כשרותח לנמיך להבה להניח סיר מעל מטקה מפח אצלם לכם .ועל להבה נמוכה לבשל בישול איטי שעתיים שלוש .בשום אופן לא לערבב עם כף את התבשיל רק לנער מצד לצד …עד שהמים התאדו התבשיל כמו ריבה והכי טעים להגיש ליד אורז לבן

בהצלחה באהבה לאה בוארון

תבשיל במיה עם בשר ראש…סגנון טריפוליטאי_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים