Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד

יאמי כמה שזה טעים טעים😋

מתכון:
קילו + מאה גרם אתרוגים
קילו סוכר
מיץ מחצי לימון
2 מקלות קינמון.

אופן ההכנה:
להרתיח ולשפוך את המים לפחות 6 פעמים
לאחר 6 הרתחות מעבירים את קוביות האתרוג למסננת, מסננים את כל הנוזלים וממתינים שהקוביות של האתרוג יתקררו. כשקוביות האתרוג מתקררות מחזירים אותן לסיר , מוסיפים את קילו הסוכר ואת 2 מקלות הקינמון, מערבבים היטב, ומנמיכים ללהבה בינונית, כשהתערובת מגיעה לרתיחה וכשרואים שהסוכר הפך לנוזל מנמיכים את האש ומבשלים שעה בלי מכסה עד שהנוזלים מתייבשים.
מזיזים את הסיר מצד לצד מידי פעם.
לאחר שעה מוסיפים מיץ מחצי לימון , מערבבים ומבשלים רבע שעה נוספת. כשמידי פעם מערבבים.
כשהריבה מוכנה והתקררה, מעבירים לצנצנת וסוגרים את המכסה ומניחים בצד.
וכשבא לכם משהו מתוק פותחים ועם כפית פשוט טועמים ונהנים💖😋

ריבת אתרוגים עם קינמון וענבים🍇_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים