Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
1 ורבע כוסות סוכר
1 סוכר וניל
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס קמח
3 כפות קורנפלור
4 כפות שמן

למלית:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט בטעם ריבת חלב
3/4 כוס ריבת חלב

אופן ההכנה:
1 להקציף את החלבונים עים הסוכר והסוכר וניל לקצף אוורירי להוסיף בהדרגה חלמונים, קמח, קורנפלור, והשמן לבלילה אחידה
2 לצקת את הבלילה על תבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה משומן של התנור או מרובעת גדולה של החד פעמי
3 להכניס לתנור שחומם מראש ל-18 מעלות ולאפות 15-20 דקות
4 להוציא מהתנור ולפזר אבקת סוכר להניח מגבת ולגלגל

הכנת הקרם:
1 לשים בתוך הקערת מחקסר את השמנת מתוקה בלבד ולהתחיל להקציף עד למצב כמו יוגורט לעצור את המיקסר ולהוסיף את האינסטנט והחלב ולהמשיך להקציף לקרם נוח ולא קשה מידיי
2 לפתוח את הרולדה למרוח בנדיבות ריבת חלב על כל הרולדה מעל למרוח קרם ולגלגל חזרה
3 כשהרולדה מגולגלת למרוח מעל את שאר הקרם ותקשטו לפי דמיונכם

רולדת ריבת חלב
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים